Nis

Kts Nisan Ayı Faaliyeti kapsamında Teknoloji, internet ve sosyal medya bağlamında e-bağımlılık sorunu ve çözüm önerileri okulumuz Psikolojik Danışmanı  Serra Zeynep ÇİÇEK tarafından bilgilendirme toplantisi ve pano çalışması yapıldı.

Nis

Sportif etkinlikler kapsamında; Gençlik ve Spor Bakanlığı ile işbirliği yapılarak öğrencilerin ilgi duyduğu alanlara yönelik

(futbol,basketbol,voleybol,hentbol,masa tenisi, badminton, eskrim, atletizm, güreş, okçuluk, atıcılık, binicilik, dağcılık, izcilik

su sporları(yüzme, atlama, su topu, rafting, yelken), savunma sporları (karete, tekvando, judo), satranç etkinlikleri vb.

alanlarda okul takımları oluşturuldu. Okulumuzda her öğrencinin kendini bir spor dalında geliştirmesi için fırsatlar sunulmaktadır.

Öğrencilerimizin spor müsabakalarına katılımı sağlanmaktadır.

Ock

Okul Müdürümüz Ali KIRAN'ın gerçekleştirmiş olduğu eğitimde dönüşüm seminerinden. . .

Kas

Ticaret Borsası İmam Hatip Ortaokulunda öğrenciler "English Festival In Our School" adlı eTwinning projesiyle İngilizce derslerini etkinliklerle işlerken diğer taraftan yaratıcılıklarını ortaya çıkarıyorlar.