Eyl

Sene başı veli toplantılarımızı her sınıf seviyesinde gerçekleştirdik. Velilerimizin emaneti çocuklarımız hakkında bilgilendirmeler yaptığımız toplantılarımız çok verimli bir şekilde Beyazıt Paşa Medresesinde gerçekleştirildi.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Yılı İlköğretim Haftası  öğrecilerimizin katılımı ile okulumuzda kutlandı.Öğretmenlerinin eşliğinde öğrenciler hazırladıkları gösterileri coşkuyla sergilediler.

May

Rehberlik servisi tarafından motivasyon, zaman yönetimi, verimli ders çalışma broşürleri hazırlandı, tanıtım kitapçıkları ve broşürleri dağıtıldı. Ayrıca öğrencilerimizle okul bahçesinde gerçekleştirdiğimiz kahvaltı etkinliğimizle öğrencilerimize sınav öncesi motivasyon sağlandı.

May

Okul Tanıtım Etkinliklerimiz Hız Kesmeden Devam Ediyor.

"Gelecek Biziz, Biz Geleceğiz"

May

Mesleki Eğitim Tanıtım Günleri adlı çalışmaya okulumuz öğrencileriyle katıldık.

May

KTS Mayıs ayı çalışmaları kapsamında okulumuzda bulunan mescidimizin durumunu kontrol ederek ihtiyaç dahilinde iyileştirmeler yapılarak Hat, levha, kitaplık ile zenginleştirildi.

May

KTS kapsamında Mayıs ayı etkinliği olarak okulumuz öğretmenleriyle Türk İslam Eserleri Müzesi (Yeşil Medrese) ye gezi düzenledik.

Kültür ve medeniyetimizdeki bilim alanlarının ve gönül coğrafyamızın geçmişi ve bugününü araştırarak bilgi paylaşımında bulunduk

May

KTS Mayıs ayı etkinlikleri çerçevesinde " İmkânlar ölçüsünde tarihi merkezi camilerde sabah namazı buluşmaları yaptık."

May

Öğrencilerde, saygı, sevgi ve vefa duygularını geliştirmek için, ilim, hikmet, sanat ve spor alanlarından rol-model olacak örnek şahsiyetler okullara davet edilir veya ziyaret edilir.

Ahmet Lütfi Kazancı kimdir ? 1 Ağustos 1936 yılında Çorum'da dünyaya geldi.  İslam tarihçisi ve romancısı olarak bilinmektedir. İlk ve orta öğrenimini Çorum İmam Hatip Okulu'nda yapmıştır. 1960 yılında İstanbul Yüksek İslam Enstitüsünü bitirmiştir.  Bir süre Çorum ve Isparta'da Cami imamlığı yapmıştır.  Ayrıca imam hatip liselerinde öğretmen olarak çalıştı. 1970 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Arap Dili ve Edebiyatı bölümünde asistan olarak çalışmıştı. Yüksek lisansını yine Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde yapmıştır. 1991 yılında, İslam Tarihi konusunda Doçent, 1999 yılında ise Profesör unvanını almıştır. Çalışmalarını Uludağ Üniversitesi İlahiyat fakültesinde yapmaktadır.

Nis

KTS kapsamında öğrencilere yönelik akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zamanın kullanımı, sınav kaygısı ve YKS-LGS sınav sistemleri ile ilgili seminer gerçekleştirildi.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü KTS – Kalite Takip Sistemi çalışmaları kapsamında "40 Hadis" etkinlikleri gerçekleştirdik.