eTwinning projesi English Festival In Our School

Ticaret Borsası İmam Hatip Ortaokulunda öğrenciler "English Festival In Our School" adlı eTwinning projesiyle İngilizce derslerini etkinliklerle işlerken diğer taraftan yaratıcılıklarını ortaya çıkarıyorlar.

Okulumuz 2019-2020 eğitim öğretim yılında İngilizce öğretmeni Tuğba Asa Çobanoğlu'nun rehberliğinde "English Festival In Our School" eTwinning projesine başlamıştır. Proje etkinlikleri ekim ayında başlayıp haziran ayında bitecektir. İngilizce öğrenimini daha eğlenceli hale getirmek için sınıf içinde etkinliklere yer verilecektir. Bu etkinlikler hem bağımsız hem de proje ortakları ile daha önceden belirlenen konulardan seçilecektir. Ayrıca Web2.0 araçları kullanılarak dersler daha ilgi çekici hale getirilecektir. Ortaklarla yapılacak canlı görüşmelerde öğrenciler farklı okullardan arkadaşlarıyla iletişim kurabileceklerdir. Her ünite sonunda yapılacak olan etkinlikle sene sonunda okul bahçesinde sergilenecektir. Yapılması planlanan İngilizce şenliği ile öğrencilerin ilgilerini çekmek ve İngilizce dersine karşı olan ön yargıları yıkmak planlanmaktadır. Bu doğrultuda proje çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız.

21-11-2019

Yayın: 21.11.2019 - Güncelleme: 11.01.2021 15:38 - Görüntülenme: 509