Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık. Emeği mgeçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz 8. sınıf öğrencileriyle birlikte Mihraplı Abdülkadir Can Anadolu İmam Hatip Lisesi, Nilüfer Borsa İstanbul Fen Lisesi, Fail Çelik Meslek teknik Anadolu Lisesi ve Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gezi düzenledik. Misafirperverliklerinden dolayı okul yönetimin, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz 2. dönem1. veli toplantısını geniş katılımla gerçekleştirdik.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferimizin 109.yılı kutlu olsun.Tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Dönmeyi düşünmediler

Mrt

Vakti Kuşanmak Projesi kapsamında bugün öğrencilerimiz ve anneleriyle Yeşil Camii’nde öğle namazını kıldık, Yeşil Camii hakkında bilgi edindik. Daha sonra Yeşil Türbe’yi ziyaret ettik. Etkinliğimize katılan velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Deprem haftası sebebiyle okulumuzda tatbikat gerçekleştirdik

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞMALARIMIZ.

Ara

Okulumuz öğrencilerinin "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında pano çalışması hazırlamışlardır.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 85. yılı münasebetiyle 10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında, saat 09:05´te anma programı düzenlendi.

Ekm

Ticaret Borsası İmam Hatip Ortaokulu bilinçlendirme Çalışmaları ile her zaman deprem ve afetlere hazır olma bilgileri uygulamalı olarak gösterildi.

13 Ekim günü, ''Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında güvenli yarınlar için “#DepremTatbikatı ve Tahliye Planı" okulumuzda da başarıyla gerçekleştirildi.

Ekm

İmam Hatip Okuları Kuruluş Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında okulumuzda program gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Cumartesi günleri Matematik, Fen Bilimleri, Türkçe, İnkılap Tarihi derslerinden gerçekleştirdiğimiz derslerimiz tüm hızıyla devam ediyor.

Eyl

Tüm sınıf seviyelerinde hazırbulunuşluk sınavımızı gerçekleştirdik. Öğrencilerimize başarılar dileriz.